FK Crvena Zvezda: "Sever" rasprodat za Jang Bojs, ostalo još malo karata za "jug"Foto: shutterstock. com/Dragan Mujan, ilustracija BEOGRAD - Sve ulaznice za severnu tribinu za utakmicu Lige šampiona između fudbalera Crvene zvezde i Jang Bojsa su rasprodate, potvrđeno je Tanjugu u klubu. Takođe, ostalo je još malo karata za "jug", što znači da će stadion Rajko Mitić izvesno biti pun, a Zvezda imati snažnu podršku u verovatno najvažnijoj utakmici sezone.
septembra u Mančseteru. Prvi meč pred svojom publikom, fudbaleri Zvezde odigraće 4. oktobra protiv Jang bojsa. U trećem kolu gostuju Lajpcigu 25. oktobra. Nemački tim stiže u Beograd 7. septembra, a meč petog kola je na programu 28. novembra, kada će crveno-beli gostovati Jang bojsu. Poslednji meč u grupnoj fazi, odigraće protiv Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić" 13. decembra. Raspored mečeva u G grupi: 1. kolo – 19. septembar: Mančester siti – Crvena zvezda 2. kolo – 4. oktobar: Crvena zvezda – Jang bojs 3.
Mi smo spremni za sutrašnji meč. Celo leto smo se spremali za ovo, imali smo slične mečeve, tako da verujem da tim može da uradi mnogo – rekao je Ivanić. I Baraka Bahar je izneo svoja očekivanja. – Znamo da u poslednjim mečevima posebno u ligi nismo imali tako dobre nastupe kao na startu sezone. Liga šampiona je nešto drugo, protiv Sitija je bilo dobro, naročito u odbrani, ali ovaj meč moramo da pobedimo, i to vrlo dobro znamo. Kakav je osećaj biti pred punom Marakanom, kao i da li je to veliki faktor za sutrašnji meč? – Drugačije je kad igrate protiv 50.
MORAMO DA POBEDIMO Bahar i Ivanić optimisti pred biti ili ne biti utakmicu – DeSIGNIA. rsŠef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar i jedan od najboljih fudbaler šampiona Srbije Mirko Ivanić, govorili su za medije pred utakmicu protiv Jang Bojsa. Medijima se prvo obratio Mirko Ivanić, koji je i ove sezone jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde. – Mi vredno radimo na treninzima, odgovorno pristupamo, radićemo na tome intenzivno.
Možemo li očekivati ofanzivniju Zvezdu nego protiv Sitija? – Teško je bilo u prošlom meču, ali sada će biti drugačije. Igraćemo mnogo ofanzivnije. Imamo još jedan trening, pa ćemo odlučiti ko će igrati, spremni smo za tešku utakmicu. Verujemo u nas. Da li je Jang Bojs prekretnica ka pozitivnom smeru ove sezone? – Znamo koliko je ovaj neč važan. Mi hoćemo da igramo našu igru, imamo pritisak, ali to je normalno. Svi danas igraju fudbal. Ivanić nije želeo da uporedi dva tima iz 2019. i ovaj. – Ovo će biti potpuno drugačija utakmica, ne bih upoređivao. Mi možemo da ostvarimo pobedu koja može da preokrene sve kako u prvenstvu tako i u Ligi šampiona.
Foto: Tanjug/AP Fudbaleri Jang Bojsa Najskuplji u redovima Crvene zvezde je Mirko Ivanić koji vredi čak devet miliona evra, kome u leđa gledaju Osman Bukari (6, 5m), Žan Filip Kraso (6m) i Piter Olajinka (5m). Potom slede Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai i Hvang Inbom, koji se procenjuju na po četiri i po miliona evropskih novčanica, dok Šerif Ndiaje i Stefan Mitrović vrede po 3. 500. 000. Sa druge strane, najskuplji u Jang Bojsu je Kastriot Imeri, koji se procenjuje na šest miliona evra, ali će zbog povrede najverovatnije propustiti meč na stadionu "Rajko Mitić".
Poznat raspored Zvezde u LŠ: Misiju počinje na Etihadu, Jang bojs prvi dolazi u BeogradFudbaleri Crvene zvezde dobili su pre dva dana protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona, a u međuvremenu UEFA je izbacila kompletan raspored utakmica. Izabranici Baraka Bahara izvukli su na žrebu Mančester siti, Lajpcig i Jang bojs, a prema rasporedu UEFA, aktuelni prvak Srbije prvo će odmeriti snage sa šampionom Evrope 19.
UŽIVO Crvena Zvezda – Young Boys (1:1), susjedi na mali 27. 8. 2019. — Ključne riječi: live stream, nogomet, uživo. Fotografija članka: UŽIVO Crvena Zvezda – Young Boys (1:1), susjedi. Veliki je posao klub iz ...
rezultati, rasporedi, Crvena zvezda - Young Boys uživo Crvena zvezda rezultati i rasporedi - pratite Crvena zvezda rezultate uživo, rezultate, rasporede i detalje meča na Livesport.com.
Bahar: Napa��emo Jang Bojs VIDEOTrener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je utiske pred me� sa Jang Bojsom, u okviru drugog kola grupne faze Lige �ampiona. MTIzvor: B92 utorak, 3. 10. 2023. | 17:00 Foto: FK Crvena zvezda Me� je na programu u sredu od 21. 00 �as na stadionu "Rajko Miti�". "Sre�an sam �to igramo prvu utakmicu Lige �ampiona na Marakani i pred na�im navija�ima. Radujem se tome i siguran sam da �e biti sjajna podr�ka sutra, te da �emo biti spremni i usre�iti na�e navija�e", po�eo je Bahar.
Young Boys uživo | Nogomet, Švicarska Young Boys. 0. 5. 18.08. P. ŠVICARSKASuper League. Luzern. Young Boys. 1. 1. 13.08. N. Prikaži još mečeva. Raspored. EUROPALiga Prvaka - Grupna faza. Crvena ...
"Bitno je da navija�i do�u, kao i do sada, te da �e stadion biti pun sutra. To mo�e da bude prevaga u na�u korist. Nema favorita u ovoj utakmici, jednaki smo, ali razliku mogu da naprave detalji kao �to su posve�enost, disciplina, hrabrost i konkretnost. Ako budemo takvi, pobedi�emo. " Jang Bojs je u potpunosti analiziran. "Jang Bojs je �vrsta ekipa koju dobro poznajem, igrali su i protiv mog biv�eg kluba Makabija.
Pro�la utakmica u Ligi �ampiona je bila protiv najboljeg tima na svetu. Te�ili smo i tada da napadamo i pritiskamo, ali je bilo te�ko. Sutra �e biti druga�ije. Smatram da smo na istom nivou kao Jang Bojs, ali su navija�i na�a prednost. Napa��emo rivala. " Svestan je trener crveno-belih va�nosti sutra�nje utakmice. "Znamo koliko je ovo va�na utakmica i da mo�e da usmeri sezonu u dobrom pravcu, ali ne �elimo da imamo pritisak. Bitno je da sutra svi budu foksurirani. U tom slu�aju, bi�emo pravi. Imamo u timu iskusne momke poput Ivani�a, ali i mlade koji �ele da se poka�u. " Detalji bi mogli da re�e ishod me�a.
CRVENA ZVEZDA ILI JANG BOJS? Ovo je najbolje poređenje šampiona Srbije i Švajcarske! Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas dočekuju ekipu Jang Bojsa, u utakmici drugog kola G grupe Lige šampiona. Oba tima su u prvom kolu doživela poraze od po 3:1, a sudeći po kvotama u kladionicama, prvak Srbije važi za favorita u duelu sa "mladim momcima". Takođe, crveno-beli bi trebalo da imaju veće šanse za pobedu i kada se baci oko na specijalizovani sajt "Transfermarkt". Osim toga što igraju pred svojim navijačima, izabranici Baraka Bahara imaju i veću ukupnu vrednost od švajcarskog šampiona. Ukupna vrednost Zvezdinog tima iznosi 73, 03 miliona evra, dok se kompletan sastav Jang Bojsa procenjuje na 56, 45 miliona.
BSC Young Boys - Crvena Zvezda Live - Champions League 21. 8. 2019. — Eurosport is your source for the latest Champions League match updates. Get the full recap of BSC Young Boys - Crvena Zvezda, complete with ...
Zvezda dala DVA gola, ali nije završila posao! 21. 8. 2019. — Jang bojs - Crvena zvezda. Mondo reporteru Joci Terziću ovo nije Jang-Bojs-Crvena-zvezda-UZIVO-prenos-Arena-Sport- Izvor: MONDO/Jovan Terzić.
000 ljudi. Moramo da dobro počnemo meč, jer ako to uradimo doći ćemo i do pobede. EPA/KOCA SULEJMANOVIC Ivanić se podsetio prošlog meča iz 2019. godine. – To mi je bila jedna od stresnijih utakmica. Bio sam na klupi, tada sam se osećao pod većim stresom. Ne bih komentarisao natpise po njihovim medijima, bavimo se drugim stvarima. Osećamo već sada podršku tima.
Najavljuje Bahar ofanzivnu Zvezdu. "Svesni smo da igra u poslednjih par utakmica u Superligi nije bila dobra kao na pripremama. Me�utim, Liga �ampiona je druga pri�a. Smatram da smo u Man�esteru bili dobri, pogotovo defanzivno. Sada igramo pred na�im navija�ima i svesni smo da moramo da pobedimo. Igra�emo u tom maniru. " Veruje Bahar da �e stadion biti ispunjen. "Druga�ije je kada igrate pred 50 hiljada navija�a koji navijaju za vas. �elimo da iskoristimo tu podr�ku. Ako dobro u�emo u utakmicu, pobedi�emo, to je na� cilj. " Siguran da Bahar da �e u sredu biti druga�ije nego protiv Man�ester sitija. "Bi�emo ofanzivniji svakako.
Evo gde možete gledati uživo prenos utakmice Crvene Pokažite humanost i osvojite kartu za Jang Bojs! basketball. Fudbal / 11086 Evo gde možete gledati uživo prenos utakmice Crvene zvezde i Milana. Crveno ...
(СТРЕАМИНГ>>>) Црвена звезда ФК Јанг Бојс utakmice пре 17 минута — (СТРЕАМИНГ>>>) Црвена звезда ФК Јанг Бојс utakmice uživo 4 октобар 2023 Crvena Zvezda - Prenosi Utakmica.У првој утакмици плеј-офа Лиге ...
Koliko je važna podrška navijača i ko bi mogao da bude čovek odluke? – Oni su važan faktor za naš tim. Pun stadion nas očekuje, to je veoma važno za nas. Mislim da ukoliko budemo tim da možemo ostvariti pravi rezultat. Koliko je Mirko Ivanić drugačiji nego te 2019. godine? – To je bila moja prva sezona, nadam se da sam opasniji.
Pratite uživo konferenciju za medije Baraka Bahara pred пре 11 сати — Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja. Teme. Barak Bahar · FK Crvena zvezda · FK Jang Bojs · Liga šampiona ...
Црвена звезда у Лиги шампиона! 27. 8. 2019. — Програм уживо · Ћир| Lat| Hu| Ro| Rsn| Sk| Rom| Hr| Eng · RTV logo 46' - Настављен је меч. 45' + 3' – Полувреме. Црвена звезда - Јанг Бојс 0:0.
Delije navijanje fudbal UEFA Crvena zvezda Jang bojs пре 17 сати — K1TV Live Tanjug Live · Sport > Fudbal. DELIJE imaju ISTORIJSKU ŠANSU da pobede sve PREDRASUDE koje o njima vladaju, treba da urade SAMO JEDNU ...