top of page

The Globe Awards 2022

Public·59 members

[[[ŽIVÉ HD=]]>>>] Olomouc Děčín přenos živě 4 října 2023

23. 9. 2023 — [Živý sport<] Olomouc Děčín Přímý přenos 4 října 2023 23. 9. 2023 — BK Redstone Olomoucko vs. ERA Basketbal Nymburk.

Výhodou petikoalice je, že drží při sobě blouzní Rajchl. Vadí mu, že na sebe navzájem neútočí, zatímco „oni” a tím asi myslí Vrabela, se pořád hádají a poráží sami sebe. Pláč, nic než pláč. Padá tomu řetěz, Rajchl měl dav na vrcholu nadšení, ale teď už se lidi baví mezi s sebou. Je to vlažné. Jindřich pronáší hesla jako „elektřina je ropou 21. století”. Je to moc abstraktní, lidé se nudí. Ale stále se málo kalí. Teď napadá dolar a vyjmenovává, co všechno dělá Čína a jak napadá náš svět a že USA jsou naše břemeno a západní Evropa z nás těží a udržuje si svůj blahobyt, zatímco my trpíme. A oblíbený whataboutismus „co USA a Čína?! ”. Dneska je to prý se svobodou slova horší, než to bylo před rokem 89. Podívejte, jak mu to sluší. Rajchl fňuká stejně jako Babiš. Nevadí mu, že je na něj tlak a že se mu lidé smějí, ale že se to dotýká jeho rodiny. Rajchl: Málokdo je Jan Hus. Zadržuju smích. „Je to stejné jako za covidu! " huláká Rajchl. Tak je to stejné jako za komunismu nebo jako za covidu? Nestíhám. Rajchl: Na Ukrajině se nebojuje za ČR. Nikomu nezáleží na obyčejných Ukrajincích. V Rusko-ukrajinském konfliktu je to šachová partie USA. Skvělý. Teď dává přednášku o roce 1919, jak nás napadlo Polsko a že v roce 38 by nám pomohli Srbové. „Pojďme do toho! " volá Rajchl a dav tleská. Ale já nevím do čeho. „Nikdy jsem neříkal, že 11. 3. nebo 16. 4. se něco změní. ”Rozdurděný na Václaváku ale křičel o blokádě budov a generální stávce. To už asi zase neplatí. Rajchl děkuje všem dámám v sále, protože: „vy jste naše opory! ”. On je prostě rocková kapela a mrká na gruppies. Máme 29 minut do konce a Rajchl se stále nemůže vzdát slova…Rajchl: Těším se na vás 16. a vemte si věci na setrvání u budovy Ůřadu vlády. Čas máme jen do 20:00, kdy prý musíme hospodu vyklidit. Vymlouvá se na Rakušanovy policajty a proto prý přijel pozdě. My jsme taky Jindro jeli z Prahy a byli jsme tu v klidu a včas. Fialova vláda nemůže za to, že máš marnej time management. Teď leze Rajchl do zadku Foldinovi. Teď dává přednášku na téma jak se z dezinformace stane pravda. Lidé se tomu smějí. A já stále čekám, až umrzneme, benzin bude stát 100 Kč a Itálie vystoupí z EU. Teď se ptá, kdo má radši víc Rakušana než Fialu a dává to na rovinu mezi morem a cholerou. Vláda je za hranou normálnosti. Za zrcadlem. Hezká obrazotvornost. V jejím závěru se pak demonstranti pokusili proniknout do Národního muzea. Ještě než se však první lidé vydali „strhávat“ ukrajinskou vlajku, vyhlásil Rajchl ultimátum vládě. Ta buď splní jejich vágní požadavky, nebo má podat demisi. Kromě toho organizuje tento advokát i tzv. spanilé jízdy po Česku a tentokrát je v Děčíně. Premiér a ministři nejsou hloupí, jsou koloniální. Děkujeme, pane poslanče. Rajchl: „Tady Jarda to myslí upřímně. "A už se zase motáme v kruzích. Pak řekl Rajchl něco o tom, že má Foldynu raději než vlastní ženu. Na demošce prý bude i parlamentní opozice. Takže kromě SPD i Andrej? Hmmmm! Uvidíme. Budou dotazy. Rajchl dal prostor pro dorazy ale mluví dál sám. A tak je to tu se vším. Nadává na rušení pošty a dokládá to vtipem, kde se směje tomu, jak je pošta pomalá. Zase jsme v Cimrmanovi a autor tak zastává stanovisko, které zároveň sám vyvrací. Házená na TVCOM.CZ BK ARMEX Děčín - BK KVIS Pardubice. Basketbal, Kooperativa NBL (Záznam). 4911 Fanděte kdykoliv a kdekoliv. Online přenosy z více než 20 sportovních ... Po JUDr. Rejchlovi stále ani památky. Za mnou je terč na šipky. Docela bych si hodil. Ale jinak se zabavím vláknem a vašimi reakcemi. Rekord v délce čekání publika tu zatím drží Andrej Babiš, který v prezidentské kampani dorazil na promrzlé náměstí až za 80 minut. My máme zpóžo zatím slabých 10. A je tu teplo. Rozdávají se letáčky na nedělní demonstraci. Tam budu taky. „Já nepotřebuju, já jich mám plný auto. Já jsem rajchlovec” hlásí slečna za mnou. Moderátor ohlašuje, že má doktor zpoždění. Před repráky zatím defiluje místní organizace PRO. ((SLEDOVAT TELEVIZI)) Ústí nad Orlicí Žižkov Přímý přenos 9 (televize-) Brno Dukla přenos 2 srpna 2023[[SPORT>>>>][] Vlašim Chrudim živě 29/07/2023 cz(ŽÍT>>) Zlíncz(ŽÍT>>) Zlín Bohemians živě 26 dubna 2023 Mladá ... / 08:00 Moto GP: (VC Japonska) závod Moto GP Fotbal: (1. fotbalová liga) zápasy živě, tabulka, video Hokej: (Tipsport extraliga) zápasy živě, tabulka, video ———————————————————————————————————- TV Sport CZ LIVE TV SK LIVE Živé sportovní přenosy Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde na stránkách www. Hehehe. Teď osočuje média. Nechce být na straně ani jednoho. Musíme se starat o nás. Chce zkrátka mír. Tak já nevím. Chce změnit Česko a zatím blouzní o válce na Ukrajině a Davidu Svobodovi. Teď jde nadávat na Evropskou unii. Česko má být svobodnou a suverénní zemí. Oboje už ale je. Teď se pouští do energetiky. Prý jsme největší exportér elektřiny na světě a zároveň máme i nejdražší elektřinu na světě. To je čistokrevná kravina a bylo to vyvráceno mockrát. A vysvětlovat, jak funguje grid, mu nebudu. ZÁKON O CENÁCH. To je dobrej buzzword, podle mě ten zákon nikdo z těhle chcimírů nikdy nečetl. Prý jsme v Evropské unii za blbce. Ježiš, „dorazy”. Měly to být dotazy. Ale když vidím, jak tu Rajchl toká s Foldynou, tak se mi do hlavy vkrádá Freud…„Pokud máte někdo nějaký lepší a realistický nápad, tak s ním přijďte, " říká Rajchl. Pak Foldyna zpochybňuje korespondenční volbu. Ale na to jsme tu v Děčíně zvyklí, že tu rada města vždycky zpochybňuje nějaké volby. Rajchl a Foldyna furt mluví a na otázky máme chabých 40 minutek. Tik tak tik tak, Jindro, lidé jsou neklidní. PROLHANÁ MAINSTREAMOVÁ MÉDIA! Stále se tu kouří a Rajchl stále mluví. Kromě chlastání. Chce zakotvit v Listině (ne v Ústavě, ale už v Listině): Platbu českou korunou (suverenita). Platbu v hotovosti (za platbu kartou prý může 11. září... ) Směju seJá bych tam chtěl ještě ty rozinky v mazanci, když už v tom budou…Aha, ještě chce do Listiny „právo žít offline”. Nikdo vám nemůže nutit datové schránky. A taky „právo odepřít výkon branné služby, pokud není napadena ČR”. Super. Teď dává slovo Foldynovi. Foldyna: „Jediným řešením je, aby odbory pohrozily vládě generální stávkou. ŽivéPřenosy.cz - Sportovní přenosy: Hokej, Fotbal, Tenis, NHL Sledujte aktuální živé sportovní přenosy z celého světa! Online livestream fotbal, tenis, hokej, MMA a spoustu dalšího. Mistrovství světa v hokeji 2023. Unie se rozpadne, ale nejde to hned”. Rajchl couvá z vystoupení z EU. V davu je viditelný zmatek. To je zajímavé. Podle jeho dřívějších prognóz už mělo být Maďarsko a Itálie venku. Rajchl: Czexit by nevyřešil vůbec nic. Já mám dost! JÁ MÁM DOST! Jindra Rajchl tlumí svoji rétoriku. Jindřich Rajch přirovnává Czexit k domácímu násilí. Prý když se žena rozvede tak i potom ji bude manžel dál mlátit. (((ŽIVÉ HD***))) Geosan Kolín Ústí nad Labem koukněte se 24 ... Děčín 80:91 11. ŽivéPřenosy. [[SLEDUJTE ONLINE]] Prostějov Varnsdorf přenos živý 23 září... (((živý přenos-))) Slovácko Olomouc Přímý přenos 04. [[živá tv!! ]] ... Beautifully Unblemished Vit Gr Group před 2 minutami — (ŽIVÝ PŘENOS TV##)) Olomouc Děčín koukněte se 4 října 2023 před 3 dny — Děčín Opava Přímý přenos 2 června [Živá TV] Praha Nymburk Přímý ... Na informovaný souhlas. Dostál: „Informovaný souhlas, který jste podepsal před očkováním vám nebere možnost odškodnění. Jen to musíte prokázat. "Dav tleská. Další dotaz: Covid vyléčil Vladimir Putin, protože už tu rok není. Pak následuje historka z nemocnice, kde někoho stále chtěli testovat na covid. Dostál ruskou poznámku přechází a vysvětluje, jaké všechny nesouhlasy můžete v nemocnici vyjádřit. Prosím, @PodSvicnem, mohli byste vzít pana Rajchla pod křídla? Tam bude něco hodně špatně. Unie se prý za 15 let rozpadne, protože tehdy bude energie na příděl. Hned prý můžeme EU vzkázat, že už nebudeme za blbce. Aha. Rajchl: Srbsko je nám po Slovácích nejblíže ze všech. Foldyna se tetelí blahem, já bych doporučil návštěvu muzeí v Bosně a Hercegovině, kde si můžete přečíst něco o koncentračních táborech, které tam Srbové v 90. letech měli. Srbsko nám není blízké vůbec v ničem. Nějaký pán tu tvrdí, že se neprovádějí pitvy. A kvůli tomu prý nevíme, kolik lidí umřelo na covid. Nebo na očkování. Ale to prostě není pravda. Achjo. Tohle je rejdiště Markéty Dobiášové. Do toho se dál odmítám pouštět a ignoruji další dotazy na covid. Zatím tu pláče dítě, Dostál stále řeční. Rajchl nikde, Jindro gdě stě! Byl tu pán, který prý jel za Rajchlem do Olomouce. To je solidní výkon. Odvolává se na guvernéra Rona DeSantise a Soňu Pekovou. Covid je biologická zbraň, jsou tu covidové zločiny stejné, jako za komunismu. (TELEVIZE!) Varnsdorf Vlašim on-line přenosu 2 srpna 2023 [[[SLEDUJTE ONLINE!!! ]'']] Liberec Jihlava přenos živě 7 čerDUK 0:0 OLB | FK Dukla Praha - SK Sigma Olomouc BFC Slovácko396. [[sport###]] Pardubice Slavia Přímý přenos 16 září 2023 SYNO 16. 9. 2023 — Děčín 6 Pelhřimov, Klatovy 7 Český Krumlov, Litoměřice, Prachatice, Příbram Olomouc Teplice přenos živě 22 dubna 2023 202 (VOLNÝ, UVOLNIT ...

About

The Globe Awards are similar to the Grammy Awards presented...

Events

• true | 'BOOK YOUR WORLDWIDE CORE RADIO FEATURE'

bottom of page